Luchtvracht ook een van onze diensten

Geschreven door: Bert Jan Jager
18 mei 2021

BJJ Logistics is uw partner als het gaat om luchtvracht transport. De complete afhandeling en administratie van uw luchtvracht zendingen kan door ons worden verzorgd.
Zoals u van ons mag verwachten kunnen wij uw zending verzenden naar alle bestemmingen. Door onze nauwe contacten met transportpartners in alle landen en werelddelen kan een snelle levering worden gegarandeerd.

Luchtvracht transport is één van de snelste transportmethodes. Snelle transittijden en een betrouwbare levering staan bij BJJ Logistics centraal in de dienstverlening.

Wanneer het gaat om transport per vrachtvliegtuig heeft u de keuze uit twee mogelijkheden:

  • Door-to-door
  • Airport-to-airport

Bij door-to-door zendingen wordt uw vracht vanaf de luchthaven per wegtransport verder wordt vervoerd. Indien u kiest voor airport-to-airport dan wordt uw zending tot aan de luchthaven geregeld. De ontvanger dient de goederen zelf af te halen.

Wij kunnen zorgdragen voor de gehele afhandeling en administratie, zoals juiste transportdocumenten en douaneformaliteiten. Op deze wijze heeft u vrijwel geen omkijken naar uw luchttransport.

Ander nieuws

Radio Commercial

Radio Commercial

De laatste maanden zien we een sterk toename in het aantal zendingen zowel uitgaand als inkomen naar met name Bulgarije en Griekenland. Om onze dienstverlening nog beter onder aandacht te brengen hebben we een Radio Commercial opgenomen. Deze is op verschillende...

Een van onze nieuwe aktiviteiten SHORT SEA

Een van onze nieuwe aktiviteiten SHORT SEA

Krapte in de markt aangaande volle vrachten naar diverse Europese landen. Dit heeft ons doen besluiten om eens te kijken naar de mogelijkheden Short Sea middels 45 fts containers palletwide te gaan onderzoeken. Door onze ervaringen uit het verleden hebben we contacten...

Landenoverzicht Deel 11 Focus op Polen

Landenoverzicht Deel 11 Focus op Polen

BJJ Logistics Polen uitgelicht Polen (Pools: Polska), officieel de Republiek Polen (Pools: Rzeczpospolita Polska), is een land in Midden-Europa. In het westen wordt het begrensd door Duitsland (Oder-Neissegrens), in het zuiden door Tsjechië en Slowakije, in het oosten...

Share This