Luchtvracht

BJJ Logistics

Luchtvracht

BJJ Logistics is uw partner als het gaat om luchtvracht transport. De complete afhandeling en administratie van uw luchtvracht zendingen kan door ons worden verzorgd.
Zoals u van ons mag verwachten kunnen wij uw zending verzenden naar alle bestemmingen. Door onze nauwe contacten met transportpartners in alle landen en werelddelen kan een snelle levering worden gegarandeerd.

Luchtvracht transport is één van de snelste transportmethodes. Snelle transittijden en een betrouwbare levering staan bij BJJ Logistics centraal in de dienstverlening.

Wanneer het gaat om transport per vrachtvliegtuig heeft u de keuze uit twee mogelijkheden:

  • Door-to-door
  • Airport-to-airport

Bij door-to-door zendingen wordt uw vracht vanaf de luchthaven per wegtransport verder wordt vervoerd. Indien u kiest voor airport-to-airport dan wordt uw zending tot aan de luchthaven geregeld. De ontvanger dient de goederen zelf af te halen.

Wij kunnen zorgdragen voor de gehele afhandeling en administratie, zoals juiste transportdocumenten en douaneformaliteiten. Op deze wijze heeft u vrijwel geen omkijken naar uw luchttransport.

BJJ Logistics:

VOOR AL UW EXPRESS ZENDINGEN

BJJ Logistics

Worldwide Express

Een belangrijk pakket of document met spoed verzenden?
BJJ Logistics brengt ver dichtbij. Dankzij het slimme netwerk binnen 240 verschillende landen én de lokale kennis.
Wij leveren uw zending met spoed in Nederland en daarbuiten. In Europa meestal binnen een werkdag. De rest van de wereld afhankelijk van bestemming 2-3 werkdagen.
U kunt uw zending uiteraard volgen middels Track & Trace.

BJJ Logistics zorgt met Worldwide Express voor wereldwijd vervoer van belangrijke pakketten en documenten. Efficienty en betrouwbaarheid zijn voor ons essentieel..

Waar moet een zending via Worldwide Express aan voldoen?

  • Een pakket mag maximaal 30 kilo wegen. Het aantal pakketten per zending is onbeperkt
  • De maximale afmeting van een zending is 120x50x50 centimeter
  • Het vervoer van pallets of pakketten met afwijkende afmetingen is op aanvraag
  • We vervoeren uitsluitend goed verpakte goederen die geschikt zijn voor een automatische sortering

BJJ Logistics doet zowel export als import. Haalt ook u ver dichterbij met onze diensten? Meer weten over Worldwide Express of graag een advies? Neem gerust contact met ons op.

Share This